ΛΑΡΝΑΚΑ: Αεροσκάφος δεν προσγείωθηκε λόγω της κακοκαιρίας- Κατευθύνθηκε προσωρινα στη Βηρυτό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αεροσκάφος δεν προσγείωθηκε λόγω της κακοκαιρίας- Κατευθύνθηκε προσωρινα στη Βηρυτό

Εκτροπή πτήσης σημειώθηκε  το πρωί της Πέμπτης 12/12, λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας, την ώρα που το αεροσκάφος θα προσγειωνόταν.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από την Αθήνα προς τη Λάρνακα, αναμενόταν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 09.50 σήμερα το πρωί.
 
Ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στη περιοχή του αεροδρομίου το αεροσκάφος κατευθύνθηκε και προσγειώθηκε τελικά στη Βηρυτό. 
 
Με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών στη Κύπρο, το αεροσκάφος απογειώθηκε από τη Βηρυτό και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 12.40 το μεσημέρι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE