Νέα ηχηρή αποχώρηση από το SIGMA- «Ήρθε η ώρα για το μεγάλο αντίο»

Νέα ηχηρή αποχώρηση από το SIGMA- «Ήρθε η ώρα για το μεγάλο αντίο»

Ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του σταθμού, ένας δημοσιογράφος με βαρύ βιογραφικό και χιλιάδες ώρες ρεπορτάζ στην πλάτη του, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον εκλεκτό συνάδελφο Πέτρο Μελαϊση, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA.

O εκ Πάφου ορμώμενος συνάδελφος νιώθει πως ένας κύκλος έκλεισε, αλλά όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ένας άλλος ανοίγει για τον αγαπητό Πέτρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Πέτρο Μελαϊση στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ.

Αυτή δεν είναι η μοναδική αποχώρηση από το συγκρότημα ΔΙΑΣ, καθώς ο πολιτικός συντάκτης Τάσος Χριστοδούλου ήδη έχει αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στο κρατικό κανάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE