«Κατακλύστε το γήπεδο – Παραδόθηκε ένα σεβαστό ποσό για το παιδάκι του αδικοχαμένου Παναγιώτη»

«Κατακλύστε το γήπεδο – Παραδόθηκε ένα σεβαστό ποσό για το παιδάκι του αδικοχαμένου Παναγιώτη»

Ανακοίνωση από τη «Θύρα 9»:

«Το Σάββατο έχουμε άλλον έναν κρίσιμο αγώνα, στην προσπάθεια κατάκτησης και αυτού του πρωταθλήματος.

Αυτή την φορά όμως, μετά από καιρό, παίζουμε Λευκωσία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΠΑΕΕΚ.

Καλούμε άλλη μια φορά τον ΛΑΟ να κατακλύσει το γήπεδο και με τη φωνή του να βοηθήσει τους λεβέντες μας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Υ.Γ – Χθες παραδόθηκε ένα σεβαστό ποσό στην οικογένεια, για το παιδάκι του αδικοχαμένου Παναγιώτη. Ελπίζουμε να ήταν ο τελευταίος φίλος που χάνουμε στην άσφαλτο.

Υ.Γ 2 – Από τις 13:30 το Σάββατο, θα συνεχίζονται κανονικά οι εισφορές για τον μικρό Νικόλα. Καλούμε όσους δεν αγόρασαν λαχνούς, να το κάνουν μέχρι το Σάββατο, γιατί όσα χρήματα μαζευτούν, θα παραδοθούν εντός της άλλης εβδομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE