ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» ο άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος σε οικοδομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό- «Έσβησε» ο άντρας που εντοπίστηκε αναίσθητος σε οικοδομή

Τραγικό τέλος για άντρα στο κέντρο της Λευκωσίας, ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σε υπό ανέγερση οικοδομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον 3ο όροφο της οικοδομής και αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία.

Στο σημείο κλήθηκε και ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους για αυτοψία, με τα αίτια του θανάτου του άτυχου άντρα να μην έχουν ακόμα διευκρινιστεί.

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά με την Αστυνομία να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE