Η Ρωσία απελαύνει Γερμανούς διπλωμάτες σε αντίποινα για απέλαση Ρώσων

Η Ρωσία απελαύνει Γερμανούς διπλωμάτες σε αντίποινα για απέλαση Ρώσων

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι απελαύνει δύο Γερμανούς διπλωμάτες από τη Μόσχα ως αντίποινα για την κίνηση του Βερολίνου να απελάσει την περασμένη εβδομάδα δύο Ρώσους διπλωμάτες.
 

Η Γερμανία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα τις απελάσεις των δύο Ρώσων διπλωματών αποδίδοντάς τις στην άρνηση, όπως είπε, της Μόσχας να συνεργασθεί στην έρευνα για τον φόνο στις 23 Αυγούστου ενός 40χρονου τσετσενικής καταγωγής Γεωργιανού μέρα μεσημέρι σε πάρκο στο κέντρο του Βερολίνου.
 
Οι Γερμανοί εισαγγελείς υποψιάζονται ρωσική ή τσετσενική ανάμιξη στον φόνο. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κάλεσε σήμερα τον Γερμανό πρεσβευτή στη Μόσχα, εξέδωσε επίσημη διαμαρτυρία για τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών και έδωσε στους δύο Γερμανούς διπλωμάτες προθεσμία επτά ημερών για να εγκαταλείψουν τη χώρα, γνωστοποίησε το εν λόγω υπουργείο με ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Το restart Χριστοδουλίδη: Η τελευταία ευκαιρία πριν από τη μεγάλη πολιτική μάχη του 2028

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, δεν αποτελεί απλώς μια αλλαγή προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα. Είναι μια πολιτική δήλωση, με σαφή στόχευση: η κυβέρνηση εισέρχεται στην πιο κρίσιμη φάση της θητείας της και καλείται πλέον να αποδείξει στην πράξη. ότι μπορεί να μετατρέψει τις εξαγγελίες σε αποτελέσματα.