Δεν είναι «ΣΚΥΛΛΟΣ» και «ΚΑΤΤΟΣ» όπως παλιά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν είναι «ΣΚΥΛΛΟΣ» και «ΚΑΤΤΟΣ» όπως παλιά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τα media κάνουν… focus στην πρώτη κόντρα μεταξύ Σωφρόνη Αυγουστή και Τιμούρ Κετσπάγια. Έχοντας και οι δυο την ιδιότητα του προπονητή. 

Θυμούνται τις αντιπαραθέσεις τους, πριν αρκετά χρόνια.

Οι σχέσεις των δυο αντρών έχουν ομαλοποιηθεί, έχουν μεγαλώσει πια, είναι λογικό να τις αφήνουν πίσω τους. Δεν λέμε φυσικά ότι είναι «κολλητάρια».

Βρήκαμε και την παρακάτω φωτογραφία (Μάρτιο του 2017), που καθόντουσαν δίπλα-δίπλα, σε αγώνα στο «Αρένα» μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής σε ψηλό επίπεδο, ο Τιμούρ Κετσπάγια, εκείνη την εποχή, ήταν άνεργος.

Επίσης σε συνεντεύξεις τους, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξέφρασαν σεβασμό ο ένας προς τον άλλον!

 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE