ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 27χρονος για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση 27χρονος για κατοχή διαρρηκτικών εργαλείων και παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε στις 23:00 την Τετάρτη 11/12 το βράδυ  η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά την διάρκεια της νύχτας και της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου ( σιδερογροθιάς).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που βρέθηκε στην κατοχή 20χρονου ανακόπηκε για έλεγχο  ενώ εντός του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία .

Ο 20χρονος ανακρινόμενος είπε πως το αυτοκίνητο το έχει πωλήσει σε 27χρονο και πως τα αντικείμενα που εντοπίστηκαν εντός αυτού δεν είναι δικά του.

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας , έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός του 27χρονου αλλοδαπού  ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι το όχημα το αγόρασε τελευταίως από τον 20χρονο και ότι τα διαρρηκτικά αντικείμενα είναι δικά του.

Ανάμεσα σ΄ αυτά ήταν ένα φανάρι, κατσαβίδια, δύο πένσες, δύο κόφτες γυαλιού μια σιδερογροθιά, μία μάσκα αποκριάτικη και άλλα μικρά αντικείμενα.

Ο 27χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και η υπόθεση του να καταχωρηθεί άμεσα στο Δικαστήριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE