Σάββας Αγγελίδης: «Δεν θέλω να το κρύψω – Υπάρχει πρόβλημα ναρκωτικών στην Εθνική Φρουρά»

Σάββας Αγγελίδης: «Δεν θέλω να το κρύψω – Υπάρχει πρόβλημα ναρκωτικών στην Εθνική Φρουρά»

Πρόβλημα με την χρήση ναρκωτικών ουσιών από τους εθνοφρουρούς παρατηρείται στην Εθνική Φρουρά, σύμφωνα με τον Υπουργό Άμυνας, Σάββα Αγγελίδη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα του Παγκύπριου Στρατιωτικού Πρωταθλήματος μεταξύ Διοικήσεων ΓΕΕΦ, στο στάδιο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ», την Τετάρτη 11/12, στα πλαίσια της εκστρατείας «Λέμε όχι στις εξαρτήσεις, πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου», ο Υπουργός ρωτήθηκε, κατά πόσο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την χρήση ναρκωτικών στην Ε.Φ.

Ο κ. Αγγελίδης απάντησε πως «ως μέρος της κοινωνίας, υπάρχει πρόβλημα και στην Εθνική Φρουρά. Δεν θέλω να το κρύψω αυτό», είπε για να προσθέσει πως «κάνουμε όλες τις ενέργειες μαζί με τους αρμοδίους που εξειδικεύονται σ’ αυτά τα ζητήματα, είμαστε σε απόλυτη συνεργασία, όπως τον ΚΕΝΘΕΑ και άλλους οργανισμούς, με την Αστυνομία και με το τμήμα της Εθνικής Φρουράς που εξειδικεύεται σε αυτά τα θέματα, έτσι ώστε όλοι μαζί να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτές τις εξαρτήσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE