Για την επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια

Για την επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Εκτός έδρας υποχρέωση περιέχει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Η ομάδα μας έφτασε κοντά σε νίκη επί της πρωτοπόρου Δόξας όμως η ισοπαλία που πήρε την έφερε στην 3η θέση με 33 βαθμούς. Η ομάδα της Λεμεσού είναι στην 15η θέση με 13 βαθμούς και το «τριφύλλι» θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να φύγει με διπλό από τη Λεμεσό.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στα βοηθητικά του Τσιρείου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE