Ελέγχους σε Πάφο και Αμμόχωστο έκανε χθες βράδυ η Αστυνομία για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Ελέγχους σε Πάφο και Αμμόχωστο έκανε χθες βράδυ η Αστυνομία για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Συνεχίζοντας τη δραστηριότητα της για καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου, η Αστυνομία, διενήργησε χθες βράδυ ελέγχους βάση δικαστικών ενταλμάτων, σε υποστατικά στις επαρχίες Πάφου και Αμμόχωστο.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, εντοπίστηκαν σε δύο υποστατικά και κατασχέθηκαν συνολικά 9 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου, καθώς και ένας θερμικός εκτυπωτής και χρηματικό ποσό, ύψους €88,60.

Ο 49χρονος ιδιοκτήτης του ενός υποστατικού συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζουν τις εξετάσεις.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE