Φιρμάνι για Μιχάλη Ιωάννου! Αναπροσαρμογή συμβολαίου και αύξηση ρήτρας κατά… 205%! (ΒΙΝΤΕΟ)
11.12.2019 - 10:00
Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης:
«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έχει επέλθει συμφωνία με τον Μιχάλη Ιωάννου για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Μέσα από την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, η διοίκηση κατάφερε να διασφαλίσει έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την Ανόρθωση και να αυξήσει την ίδια στιγμή την ρήτρα αγοράς του, από τις 200 στις 610 χιλιάδες.
Ο Μιχάλης Ιωάννου είναι ένα από τα νεαρά ταλέντα της Μεγάλης Κυρίας και ένας από τους πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων.
Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας, ενώ κλήθηκε και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάνοντας επίσημο ντεμπούτο στον αγώνα με αντίπαλο την Σκωτία. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 3 αγώνες.
Ευχόμαστε στον Μιχάλη Ιωάννου μια λαμπρή καριέρα με τα χρώματα της Ανόρθωσης, η οποία θα συνοδευτεί με μπόλικες και σημαντικές επιτυχίες!».
Οι πρώτες δηλώσεις του Ιωάννου μετά την υπογραφή του αναπροσαρμοσμένου συμβολαίου του:
Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).