Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 5 μηνών

Κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας από μηνιγγίτιδα ένα βρέφος 5 μηνών από τη Μυτιλήνη, το οποίο διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το περασμένο Σάββατο 7/12. 

 

Ο τύπος της μηνιγγίτιδας δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Το πεντάμηνο βρέφος όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ έχει δίδυμο αδερφάκι, το οποίο μεταφέρθηκε και αυτό στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους. 

Οι παιδίατροι επισημαίνουν ότι οι βασικές «απλές» οδηγίες πρέπει να τηρούνται από όλους: τακτικό πλύσιμο χεριών, χεράκι μπροστά από το στόμα στον βήχα, ιδιαίτερη προσοχή στους κλειστούς χώρους και να απευθύνονται γονείς και κηδεμόνες αποκλειστικά σε ιατρούς για συμβουλές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE