Έβαλε στο μάτι ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Λίβερπουλ για… αντι-Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Έβαλε στο μάτι ΠΑΙΚΤΑΡΑ της Λίβερπουλ για… αντι-Νεϊμάρ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει σκεφτεί ήδη ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Νεϊμάρ, μόλις εκείνος αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο.

Ο Σαντιό Μανέ είναι ο εκλεκτός αντικαταστάτης του Νεϊμάρ, μόλις ο Βραζιλιάνος άσος αποφασίσει να μην αγωνίζεται άλλο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμη δεν υπάρχει φυσικά κάτι επίσημο, όμως η ομάδα του Τόμας Τούχελ θέλει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.

Όσο μάλιστα υπάρχει και φημολογία κυρίως στην Ισπανία για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα ώστε να τον πάρει πίσω αλλά και για ενδιαφέρον της Ρεάλ για την απόκτηση του, τότε είναι λογικό οι άνθρωποι της Παρί να ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE