Παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά

Παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά

Η Δόξα ξέρει καλά πως στην αναμέτρηση με την Σαλαμίνα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά στην φετινή περίοδο για να ξεφύγει από τις δύσκολες θέσεις .

Παράλληλα η ομάδα της Κατοκοπιάς θα θέλει φυσικά να μην κερδίσει και ο Οθελλος στην Λεμεσό στον αγώνα με την ΑΕΛ έτσι ώστε να διατηρηθεί η βαθμολογική διαφορά. Ο αγώνας που προηγήθηκε με την Αγία Νάπα ουσιαστικά εκμηδένισε την νίκη την οποία είχαν κάνει οι παίκτες του Νικου Ανδρέου στον αγώνα με τον Οθέλλο.

Στο αγωνιστικό μέρος για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νοβόα, Ζόρζε, Έκτορ Γκονζάλες και ο τιμωρημένος Κάρλος Μάρκες. Επανέρχεται ο Βασκονσέλος που εξέτισε την ποινή του.  

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Αναζητούν κοινή φόρμουλα τα ΗΕ ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το κυπριακό - Με δείπνο ξεκινούν οι συναντήσεις στη Γενεύη

Σε εξέλιξη βρίσκονται εντατικές προετοιμασίες, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, με στόχο την επανέναρξη των συνομιλιών, για το κυπριακό. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος έλαβε την επιστολή-πρόσκληση από τον Αντόνιο Γκουτέρες, επεξεργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του, όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια, στα οποία η Λευκωσία θα πρέπει να προετοιμαστεί, για την πιο κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Επιδίωξη της ε/κ πλευράς, είναι η αποφυγή ενός ναυαγίου στο παρόν στάδιο, που αυτό θα συμβεί εάν η τουρκική πλευρά θέσει ευθέως την απαράδεκτη θέση, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE