Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή»

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει πως η πρώτη φάση της εκπαίδευσης εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων και εκπαιδευτικών ψυχολόγων στο Πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή» ("Keep me Safe"), έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού.
 
Η επιμορφωτική αυτή δράση στηρίζεται στο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο «Μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη: Keep me Safe», το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες του Προγράμματος από εμπειρογνώμονες του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού και συναδέλφους τους από αντίστοιχες οργανώσεις του εξωτερικού.
 
Η δεύτερη φάση της επιμόρφωσης θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαρτίου 2020 και ακολούθως οι ειδικοί εκπαιδευτικοί θα εφαρμόσουν τις δραστηριότητες του Προγράμματος στα Ειδικά Σχολεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 
Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας εκφράζει τέλος τις θερμές του ευχαριστίες στον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού για τη μέχρι σήμερα συνεργασία σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE