ΥΠΑΜ ΕΛΛΑΔΑ: Λύθηκε σε τοπικό επίπεδο το ζήτημα με την τουρκική σημαία σε νησίδα στον Έβρο

ΥΠΑΜ ΕΛΛΑΔΑ: Λύθηκε σε τοπικό επίπεδο το ζήτημα με την τουρκική σημαία σε νησίδα στον Έβρο

Λήξαν θεωρείται το θέμα με την τουρκική σημαία σε νησίδα του Έβρου.
 

Όπως σημειώνουν πηγές του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας «η νησίδα ανάλογα με τη ροή του ποταμού, πότε συνδέεται με το ελληνικό και όποτε με το Τουρκικό έδαφος. Αυτήν την εποχή συνδέεται με Τουρκία», αναφερόμενες σε δημοσιεύματα σχετικά με περιστατικό όπου άγνωστοι τοποθέτησαν τουρκική σημαία σε νησίδα στον ποταμό Έβρο.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «κάποιος κρέμασε χθες την τουρκική σημαία στη νησίδα αλλά μετά από τηλεφώνημα της ελληνικής πλευράς από κάποιον τοπικό φορέα, την μάζεψαν. Λύθηκε δηλαδή σε τοπικό επίπεδο. Δεν υπάρχουν άλλες προεκτάσεις στο ζήτημα».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ σε Ολυμπιακό: «Είμαι περήφανος γαύρος και παρακολουθώ την ομάδα» - Δείτε φωτογραφίες

Την αποστολή της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού Πειραιώς δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 13 Σεπτεμβρίου στο «Τάσσος Παπαδόπουλος–Ελευθερία», στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετέχουν επίσης ο Ερυθρός Αστέρας, ο Άρης Θεσσαλονίκης και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.