ΥΠΑΜ ΕΛΛΑΔΑ: Λύθηκε σε τοπικό επίπεδο το ζήτημα με την τουρκική σημαία σε νησίδα στον Έβρο

ΥΠΑΜ ΕΛΛΑΔΑ: Λύθηκε σε τοπικό επίπεδο το ζήτημα με την τουρκική σημαία σε νησίδα στον Έβρο

Λήξαν θεωρείται το θέμα με την τουρκική σημαία σε νησίδα του Έβρου.
 

Όπως σημειώνουν πηγές του ελληνικού Υπουργείου Άμυνας «η νησίδα ανάλογα με τη ροή του ποταμού, πότε συνδέεται με το ελληνικό και όποτε με το Τουρκικό έδαφος. Αυτήν την εποχή συνδέεται με Τουρκία», αναφερόμενες σε δημοσιεύματα σχετικά με περιστατικό όπου άγνωστοι τοποθέτησαν τουρκική σημαία σε νησίδα στον ποταμό Έβρο.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «κάποιος κρέμασε χθες την τουρκική σημαία στη νησίδα αλλά μετά από τηλεφώνημα της ελληνικής πλευράς από κάποιον τοπικό φορέα, την μάζεψαν. Λύθηκε δηλαδή σε τοπικό επίπεδο. Δεν υπάρχουν άλλες προεκτάσεις στο ζήτημα».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE