Δεν θα πάει τελικά Μιλάνο

Δεν θα πάει τελικά Μιλάνο

Δεν θα καταφέρει τελικά να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα ο Μαντσίνι . Ο λόγος για τον Γιαγία Τουρέ τον οποίο ο Μαντσίνι θέλει να φέρει στο Μιλάνο και στην Ίντερ .

Ωστόσο, η δεδομένη επιθυμία του Μαντσίνι να δει τον Τουρέ με τη φανέλα της Ίντερ, μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ και ο κυριότερος είναι, φυσικά, οικονομικός.

«Και ποιος δε θα ήθελε έναν τέτοιο παίχτη στην ομάδα του; Ο Τουρέ θα ήταν κάτι διαφορετικό για το κέντρο μας. Όμως, το εμπόδιο που υπάρχει είναι τα χρήματα που ζητάει η Σίτι για να τον αφήσει ελεύθερο και ο μισθός του», δήλωσε ο Μάρκο Φασόνε, βάζοντας από τώρα τέλος στα όποια σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE