Δεν θα πάει τελικά Μιλάνο

Δεν θα πάει τελικά Μιλάνο

Δεν θα καταφέρει τελικά να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα ο Μαντσίνι . Ο λόγος για τον Γιαγία Τουρέ τον οποίο ο Μαντσίνι θέλει να φέρει στο Μιλάνο και στην Ίντερ .

Ωστόσο, η δεδομένη επιθυμία του Μαντσίνι να δει τον Τουρέ με τη φανέλα της Ίντερ, μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ και ο κυριότερος είναι, φυσικά, οικονομικός.

«Και ποιος δε θα ήθελε έναν τέτοιο παίχτη στην ομάδα του; Ο Τουρέ θα ήταν κάτι διαφορετικό για το κέντρο μας. Όμως, το εμπόδιο που υπάρχει είναι τα χρήματα που ζητάει η Σίτι για να τον αφήσει ελεύθερο και ο μισθός του», δήλωσε ο Μάρκο Φασόνε, βάζοντας από τώρα τέλος στα όποια σενάρια είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE