Στις 30 Δεκεμβρίου λήγει η εξόφληση των Δημοτικών Φορολογιών στον Δήμο Λάρνακας

Στις 30 Δεκεμβρίου λήγει η εξόφληση των Δημοτικών Φορολογιών στον Δήμο Λάρνακας

Στις 30 Δεκεμβρίου λήγει η εξόφληση των Δημοτικών Φορολογιών για το 2019 στον Δήμο Λάρνακας.
 

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «η εξόφληση των φορολογιών γίνεται στα Δημοτικά Ταμεία μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου 2019 από τις οκτώ το πρωί μέχρι και τη 13.30 το μεσημέρι. Η εξόφληση μπορεί να γίνει επίσης σε όλες τις Τράπεζες και μέσω του διαδικτύου και της JCC».
 
Προστίθεται ότι «το κοινό καλείται  όπως τακτοποιήσει τις οφειλές του προς το Δήμο Λάρνακας έγκαιρα και μέσα στα καθορισμένα χρονικά περιθώρια. Σημειώνεται ότι για τα δικαιώματα των προηγούμενων χρόνων, συνεχίζεται η εξόφληση με προσεπιβάρυνση 10% πάνω στην αρχική φορολογία».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ως τελευταία ημερομηνία για υποβολή ενστάσεων για τις Δημοτικές Φορολογίες, έχει καθοριστεί η 13η Δεκεμβρίου 2019. Μετά από την ημερομηνία αυτή, οι ενστάσεις δεν θα εξετάζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.