Επιστρέφουν στην Κύπρο με 5 μετάλλια οι Κύπριοι αθλητές στο Kickboxing - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιστρέφουν στην Κύπρο με 5 μετάλλια οι Κύπριοι αθλητές στο Kickboxing - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές της Εθνικής Κύπρου που έλαβαν μέρος στο φετινό 'Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing 2019' που έγινε στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα η αποστολή επιστρέφει στην Μεγαλόνησο με 3 χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο .

Ο Νικόλας Χαραλάμπους (Global Vale Tudo combat sports Academy) κερδισε 2 χρυσά στις κατηγορίες low kicks και στο K-1 στην κατηγορία των -54 κιλών.

Ο Danny Parker(Uppercut Team Akopian) χρυσό στην κατηγορία K-1 στα -81 κιλά.

Ο Στέφανος Ψαράς (Global Vale Tudo combat sports Academy) αργυρό στην κατηγορία K-1 στα -63.5 κιλά και χάλκινο στην κατηγορία low kicks στα -63.5 κιλά.

Υπεύθυνος αποστολής ήταν ο Κρις Χριστοδούλου ενώ ομοσπονδιακός προπονητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου Ευχαριστίες στον Chris Lazarides πρόεδρο της Παγκύπριας ομοσπονδίας kickboxing all styles,για την εμπιστοσύνη του στην επιλογή της εθνικής Ομάδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.