Tο ΣΥΖΗΤΑΝΕ το μεσημέρι για ΚΟΟΥΤΣ…

Tο ΣΥΖΗΤΑΝΕ το μεσημέρι για ΚΟΟΥΤΣ…

Σε μια διαδικασία που δεν τους είναι τόσο άγνωστη, μπήκαν από χθες οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ. 

Ύστερα από την απόφαση να προχωρήσουν σε πρόωρη διακοπή του συμβολαίου (μέχρι τον Μάιο του 2021) που είχαν με τον Γερμανό Τόμας Ντολ.

Έχει προγραμματιστεί συνεδρία για σήμερα το μεσημέρι.

Το ζήτημα επιλογής νέου τεχνικού τιμονιέρη, το χειρίζεται ο πρόεδρος Πετρίδης, ο οποίος θα ενημερώσει τους συνεργάτες του, κατά πόσον έχει προχωρημένες επαφές με κάποιον υποψήφιο.

Έχουν γραφτεί μερικά ονόματα, αλλά δεν υπήρξε επιβεβαίωση, ότι όντως βρίσκονται στο μπλοκάκι του διοικητικού ηγέτη των πρωταθλητών.

Το σίγουρο είναι ότι μεθαύριο την ευθύνη καθοδήγησης της ομάδας, στον τελευταίο αγώνα των ομίλων με τη Σεβίλλη, θα την έχει ο Λούκας Χατζηλούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE