Κύπρος: ΚΡΙΣΙΜΗ ημερομηνία για όλες τις ομάδες η 17η Δεκεμβρίου!

Κύπρος: ΚΡΙΣΙΜΗ ημερομηνία για όλες τις ομάδες η 17η Δεκεμβρίου!

Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου έχει συγκαλέσει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η Συνέλευση θα γίνει στο ξενοδοχείο Landmark (πρώην Hilton) στη Λευκωσία και θα αρχίσει στις 16:00.

Θέμα της Συνέλευσης είναι η έγκριση του οικονομικού απολογισμού της Ομοσπονδίας για το οικονομικό έτος 2018/2019.

Θα ακολουθήσει άτυπη Γενική Συνέλευση στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο Οικονομικό, στην Κάρτα Φιλάθλου, στη Διαιτησία, στο VAR και στο Αθλητικό Κέντρο της ΚΟΠ.

Η Συνέλευση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ στο ξεκίνημα της, για τηλεοπτικά πλάνα και φωτογραφίες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE