ΠΕΓΕΙΑ: Υπο κράτηση 43χρόνος - Μπήκε σπίτι του και βρήκε άγνωστο με μια φωτογραφική στο χέρι

ΠΕΓΕΙΑ:  Υπο κράτηση 43χρόνος - Μπήκε σπίτι του και βρήκε άγνωστο με μια φωτογραφική στο χέρι

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την Δευτέρα(9/12) εναντίον 43χρονου για υπόθεση κλοπής από κατοικία στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία, κατοχής επιθετικού οργάνου και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, κάτοικος Πέγειας ενώ επέστρεψε σπίτι του εντόπισε ένα πρόσωπο εντός της κατοικίας του να κρατά μια φωτογραφική μηχανή.

Ο δράστης άμεσα τράπηκε σε φυγή ωστόσο καταδιώχτηκε από τον παραπονούμενο και από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας που έσπευσαν στην σκηνή, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE