Σιβιέρο: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για το ματς, έγιναν πολλά»

Σιβιέρο: «Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για το ματς, έγιναν πολλά»

Ο Γκουστάβο Σιβιέρο δήλωσε τα πιο κάτω μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΕΝΠ, στο Δασάκι, για τη 12η αγωνιστική.

Τι είπε: 

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για το ματς, έγιναν πολλά ειδικά στο β’ μέρος, μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά ο αντίπαλος μας έκανε να υποφέρουμε, είχαμε και εμείς ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς αλλά δεν το καταφέραμε. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Κατάλαβαν πολύ καλά πως πρέπει να παίζουμε, αλλά το συναίσθημα μας είναι ότι χάσαμε δυο βαθμούς».

«Υποφέραμε στο β’ μέρος, αλλά κι ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα, στο α’ μέρος παίξαμε πολύ καλά. Γενικά κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, αλλά δεν κερδίσαμε στο τέλος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE