Αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στο θέμα του μνημονίου Τουρκίας - Λιβύης

Αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων στο θέμα του μνημονίου Τουρκίας - Λιβύης

Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων επαναβεβαίωσε την αλληλεγγύη των Κρατών Μελών της ΕΕ προς την Ελλάδα και την Κύπρο, σε σχέση με το `μνημόνιο` που υπέγραψε η Τουρκιά με τη Λιβύη, ανακοίνωσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Ζοζέπ Μπορρέλ, μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΣΕΥ στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα ο Ύπατος Εκπρόσωπος, τόνισε ότι οι 28 συζήτησαν για το εν λόγω μνημόνιο και από τη συζήτηση προέκυψε ότι το ζήτημα αυτό αποτελεί πηγή σοβαρής ανησυχίας για τα Κράτη Μέλη. Υπενθύμισε δε ότι ο ίδιος είχε ήδη τοποθετηθεί σχετικά με γραπτή δήλωση, αμέσως μόλις έγινε γνωστή η ύπαρξη αυτού του κειμένου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE