Back to back o Τιμούρ!

Back to back o Τιμούρ!

Με μόλις μια ψήφο διαφορά, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναδείχθηκε winmasters Προπονητής του Μήνα για το Νοέμβριο, αφήνοντας δεύτερο τον Χένινγκ Μπεργκ. Ο Γεωργιανός είχε 35 βαθμούς, έναντι 34 του κόουτς της Ομόνοιας. Τρίτος ο Πουρσαϊτίδης με 13β, μπροστά από  τον Αυγουστή (11β).

Σημειώνεται ότι τον Μπεργκ ψήφισαν δέκα εκ των 12 συναδέλφων του και τον Κετσπάγια εννιά. Ωστόσο, ο προπονητής της Ανόρθωσης είχε πιο πολλά 5αρια (οι προπονητές δίνουν 5, 3 και 1 βαθμούς).

Ο Κετσπάγια αναδεικνύεται για δεύτερο συνεχόμενο μήνα winmasters Προπονητής του Μήνα. Κατά το Νοέμβριο η Ανόρθωση του Κετσπάγια είχε τρεις νίκες (Ολυμπιακός, Εθνικός Άχνας, ΑΕΚ) και μια ισοπαλία (Ν. Σαλαμίνα).

Είναι η πέμπτη διαδοχική χρονιά που ο Σύνδεσμος Προπονητών αναδεικνύει τον καλύτερο προπονητή του μήνα, ενώ για τρίτη συνεχή χρονιά ανάδοχος χορηγός του Επάθλου είναι η winmasters.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE