Άρχισε να «ΓΕΜΙΖΕΙ» τα γάντια του Βάλε!

Άρχισε να «ΓΕΜΙΖΕΙ» τα γάντια του Βάλε!

Στο ξεκίνημα της χρονιάς, υπήρχαν παιχνίδια που δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά ο Ζοέλ Μολ. 

Όμως τον τελευταίο καιρό, που ανέβηκε όλη η ομάδα, άρχισε κι αυτός να δείχνει ότι θα αποτελέσει άξιο διάδοχο του Μπρούνο Βάλε.

Ειδικά χθες είχε συμβολή στην επιτυχία, αφού δευτερόλεπτα πριν ανοίξει το σκορ ο Γιάννης Πίττας, κατέβασε τα ρολά στην κεφαλιά του Ιβάν Τρισκόφσκι.

Είχε άλλες δυο σπουδαίες επεμβάσεις, στα τελευταία λεπτά, λίγο πριν «νικηθεί» με κοντινή προβολή απο τον Φλοριάν Τολεμές.

Ο Ελβετός δικαιώνει κι όσους υποστηρίζουν, ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ξεχωρίζουν οι τερματοφύλακες που βλέπουν τον κόσμο, από ύψος περίπου 2 μέτρων (είναι 1,96 ο κίπερ των κυανολεύκων).

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

BEST OF TOTHEMAONLINE