Η χειροβομβίδα ξύπνησε την Κοκκινοτριμιθιά – Την έριξαν στο σπίτι 46χρονου συνταξιούχου της ΑΗΚ

Η χειροβομβίδα ξύπνησε την Κοκκινοτριμιθιά – Την έριξαν στο σπίτι 46χρονου συνταξιούχου της ΑΗΚ

Στις 2.30 τα ξημερώματα ακούστηκε η έκρηξη από την ρίψη της αμυντικής χειροβομβίδας, στην αυλή του 46χρονου.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν ζημιές στην γυάλινη μπαλκονόπορτα του σπιτιού του 46χρονου πρώην υπάλληλου της ΑΗΚ. Επιπλέον ζημιές καταγράφηκαν και σε εξωτερικό τοίχο. 

Από τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι έγινε ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας τύπου Μ26. Οι δράστες έριξαν την χειροβομβίδα ενώ βρίσκονταν εν κινήσει. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται αυτή την ώρα. Παράλληλα, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού αλλά και φιλικού του περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η εγκληματική ενέργεια. 

Πάντως ο 46χρονος δηλώνει άγνοια για τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας καθώς και τα πρόσωπα που ίσως να ήθελαν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια εναντίον του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα στον ορίζοντα - Συγκρατημένη αισιοδοξία στη Λευκωσία - Το μεγάλο ζητούμενο

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, με τη Λευκωσία να επιχειρεί να αξιοποιήσει το παράθυρο ευκαιρίας που δημιουργείται μέσα από την ενεργότερη εμπλοκή των Ηνωμένων Εθνών και την προοπτική επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE