Η χειροβομβίδα ξύπνησε την Κοκκινοτριμιθιά – Την έριξαν στο σπίτι 46χρονου συνταξιούχου της ΑΗΚ

Η χειροβομβίδα ξύπνησε την Κοκκινοτριμιθιά – Την έριξαν στο σπίτι 46χρονου συνταξιούχου της ΑΗΚ

Στις 2.30 τα ξημερώματα ακούστηκε η έκρηξη από την ρίψη της αμυντικής χειροβομβίδας, στην αυλή του 46χρονου.

Από τα θραύσματα προκλήθηκαν ζημιές στην γυάλινη μπαλκονόπορτα του σπιτιού του 46χρονου πρώην υπάλληλου της ΑΗΚ. Επιπλέον ζημιές καταγράφηκαν και σε εξωτερικό τοίχο. 

Από τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι έγινε ρίψη αμυντικής χειροβομβίδας τύπου Μ26. Οι δράστες έριξαν την χειροβομβίδα ενώ βρίσκονταν εν κινήσει. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό φρούρηση, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται αυτή την ώρα. Παράλληλα, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από πρόσωπα του οικογενειακού αλλά και φιλικού του περιβάλλοντος, σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η εγκληματική ενέργεια. 

Πάντως ο 46χρονος δηλώνει άγνοια για τα κίνητρα της εγκληματικής ενέργειας καθώς και τα πρόσωπα που ίσως να ήθελαν να προβούν σε μια τέτοια ενέργεια εναντίον του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.