ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πήγαινε για να πιάσει δουλειά ο άτυχος 63χρονος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Πήγαινε για να πιάσει δουλειά ο άτυχος 63χρονος

Με το καλημέρα της Δευτέρας (09/12), σημειώθηκε τραγωδία στην Λευκωσία.

Θύμα αυτή την φορά ήταν ένας 63χρονος από την Ρουμανία, ο οποίος προσπάθησε να διασταυρώσει τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, σε σημείο μεταξύ της εξόδου προς Ανθούπολη και της εξόδου προς Αρχάγγελο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Στη σκηνή έσπευσαν ασθενοφόρο και μέλη της Αστυνομίας.

Λόγω του δυστυχήματος  επηρεάστηκε η τροχαία κυκλοφορία και προς τις δύο κατευθύνσεις, παρ’ όλα αυτά η διέλευση αποκαταστάθηκε.

Ο άτυχος 63χρονος βρισκόταν στην πρωτεύουσα για εργασιακούς σκοπούς, αφού πήγαινε σε συνέντευξη, ούτως ώστε να βρει δουλεία.

Ο 63χρονος οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί τόπου ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Ο Γενικός Διευθυντής της τροχαίας, Γιαννάκης Γεωργίου, επεσήμανε πως ο 63χρονος, κακός προσπάθησε να διασταυρώσει τον συγκεκριμένο δρόμο, αφού απαγορεύεται η διέλευση για τους πεζούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.