Θα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τρεις προπονητές σε ΜΙΑ σεζόν!

Θα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τρεις προπονητές σε ΜΙΑ σεζόν!

Όλες οι πληροφορίες λένε, ότι αποφασίστηκε να αποδεσμευτεί ο Τόμας Ντολ, από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. 

Αναμένεται να ενημερωθεί ο Γερμανός τεχνικός τις επόμενες ώρες, ότι θα πρέπει να… μαζέψει τα μπογαλάκια του απο τον Αρχάγγελο.

Βεβαίως ο Ντολ δεν θα φύγει έτσι, αφού οι πληροφορίες τον φέρουν να διεκδικεί ολόκληρο το υπόλοιπο του συμβολαίου του (λήγει σε ενάμισι χρόνο), αλλά και τα μπόνους που προνοεί.

Θυμίζουμε ότι αποζημίωση δόθηκε πριν 4 μήνες και στον Πάολο Τραμετσάνι, τον προκάτοχο του Γερμανού κόουτς.

Ουσιαστικά η διοίκηση των πρωταθλητών, θα πληρώνει τρεις προπονητές σε μια σεζόν, αφού προσεχώς θα προσλάβουν τον διάδοχο του Ντολ.

Αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, φαίνεται να συμμερίζονται την… πολιτική της διοίκησης Πετρίδη, να αλλάζει τους προπονητές σαν τα πουκάμισα.

Πρέπει να γνωρίζουν όμως, ότι είναι πολύ βαρύ το (οικονομικό) τίμημα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE