Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ως ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ο Πίττας!

Πιο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ως ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΣ ο Πίττας!

Mε… αφηνιασμένο άλογο έμοιαζε ο Γιάννης Πίττας, αγωνιζόμενος ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ. 

Πέτυχε το πρώτο γκολ, ήταν και… άνοιγμα λογαριασμού στο φετινό πρωτάθλημα, για τον ίδιο.

Όπως κι οι άλλοι δυο παίχτες, που μπήκαν αλλαγή, οι Βασιλείου και Μάρκοβιτς, κινήθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης.

Ταπεινή μας άποψη, είναι ότι ο Πίττας, μπορεί να αποδεικνύεται πιο χρήσιμος και πιο παραγωγικός για την ομάδα, αν παίζει ως φουνταριστός.

Έχει λεχθεί πολλές φορές, από το Καλοκαίρι, ότι ο περσινός δανεισμός του 23χρονου επιθετικού στο Παραλίμνι, τον βοήθησε να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Έγραψε συνολικά 36 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τους βυσσινί. Σημείωσε 9 και 3 γκολ, αντίστοιχα στην κάθε διοργάνωση.

Φέτος έχει σκοράρει μια φορά, στο ματς με την Κάουνο Ζαλγκίρις στην Ευρώπη.

Π.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE