Αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2020

Αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2020

Αρχίζει, με τις ομιλίες των Αρχηγών ή/και εκπροσώπων των κομμάτων, η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2020.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, σε ανακοίνωσή του στις 22 Νοεμβρίου, είχε αναφέρει ότι η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου.

Σήμερα η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2020 θα αρχίσει στις 16:00 και αναμένεται να έχει διάρκεια 4 ώρες και 40 λεπτά.

Η συζήτηση θα ξεκινήσει με συνοπτική αναφορά στην έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού από τον Πρόεδρο της, Άγγελο Βότση.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των Αρχηγών ή/και εκπροσώπων των κομμάτων.

Εξάλλου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών και Προϋπολογισμού θα συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα, στις 2.30 το απόγευμα με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη: Διαβούλευση επί των προτεινόμενων από τα κοινοβουλευτικά κόμματα και άλλες κοινοβουλευτικές πλευρές τροπολογιών επί του Κρατικού Προϋπολογισμού του έτους 2020.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.