Πήρε το ντέρμπι με την Ρέιντζερς η Σέλτικ και σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς!

Πήρε το ντέρμπι με την Ρέιντζερς η Σέλτικ και σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς!

Την πρώτη κούπα της χρονιάς στη Σκωτία πανηγύρισε η Σέλτικ που επικράτησε με 1-0 της Ρέιντζερς στον τελικό του Λιγκ Καπ. Φοβερό δίλεπτο στο ματς με γκολ, αποβολή και χαμένο πέναλτι.

Στην Σέλτικ η πρώτη κούπα της χρονιάς στη Σκωτία, αφού οι «Καθολικοί» πήραν το ντέρμπι με 1-0 κόντρα στους Ρέιντζερς που μετρούσαν δώδεκα ματς χωρίς ήττα, αλλά λύγισαν στο «Χάμπτεν Παρκ».

Ο τελικός κρίθηκε σε ένα δίλεπτο, αφού έγιναν τα πάντα. Η Σέλτικ σκόραρε, έμεινε με δέκα παίκτες και στη συνέχεια η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έχασε πέναλτι για να φέρει το ματς στα ίσα.

Στο 60ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κρίστι, ο Ζουλιέν μπήκε στη φάση πλάσαρε και έβαλε μπροστά την ομάδα του, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Φρίμπονγκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Στο 64’ η Ρέιντζερς έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αφού ο Μορέλος αστόχησε από την άσπρη βούλα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE