«Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά» - Ήταν θύμα bullying η φοιτήτρια και ήθελε να πάρει εκδίκηση

«Θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά» - Ήταν θύμα bullying η φοιτήτρια και ήθελε να πάρει εκδίκηση

Η μαθήτρια σηκώθηκε από τη θέση της, έβγαλε ένα μαχαίρι 14 εκατοστών και είπε: «Τόσο καιρό γελάτε μαζί μου θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά αλλά όχι με εμένα».

Στο Αττικό νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια και τα πόδια διακομίστηκαν τρεις σπουδάστριες της σχολής νοσηλευτών του ΟΑΕΔ στον Ρέντη, που δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από συμμαθήτριά τους.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες κατά τη διάρκεια της δεύτερης ώρας των μαθημάτων η μαθήτρια σηκώθηκε από τη θέση της, έβγαλε ένα μαχαίρι 14 εκατοστών και είπε: «Τόσο καιρό γελάτε μαζί μου θα σας κάνω να γελάσετε για τελευταία φορά αλλά όχι με εμένα».

Αστραπιαία και σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε τις συμμαθήτριές της μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων σπουδαστών, ενώ ένας εξ αυτών τις πέταξε μια καρέκλα με αποτέλεσμα να της πέσει το μαχαίρι και να καταφέρουν οι υπόλοιποι μαθητές να βγουν από την αίθουσα.

Οι τραυματισμένες μαθήτριες δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ενώ αστυνομικοί συνέλαβαν την 22χρονη που πραγματοποίησε την επίθεση.

Στην τσάντα της μαθήτριας βρέθηκε τρισέλιδο σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται περιστατικά bullying όχι όμως και τα ονόματα όσων την είχαν παρενοχλήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE