Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Ομόνοια

Πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της που την ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας τη Δόξα με 0-1 χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Παπαδόπουλος.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Πετρίδη, Καϊάφα, Γρούτα, Στασή, Ανδρέου, Ναθαναήλ, Ασημένο, Γεωργίου, Κυλίλη, Παυλόπουλο και Πέτρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Πίσσης, Παπαδόπουλος και Μακρυγιώργης.

Πλέον, η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 31 βαθμούς με απολογισμό 10 νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (14/12) απέναντι στον Άρη εντός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE