Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Σφαγή στη Βαγδάτη: 24 νεκροί, εκ των οποίων 4 αστυνομικοί

Είκοσι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές και τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε σφαγή που προκάλεσαν στη Βαγδάτη το βράδυ της Παρασκευής (06/12), ένοπλοι άνδρες, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν το Σάββατο (07/12), ιατρικές πηγές.

Προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 19 διαδηλωτές που σκοτώθηκαν σε αυτή την επίθεση των ενόπλων σε πολυώροφο χώρο στάθμευσης που είχαν καταλάβει διαδηλωτές. Οι τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν από τους δράστες της επίθεσης που πυροβολούσαν από τους ορόφους μέσα στο σκοτάδι, σύμφωνα με μάρτυρες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE