ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσοκομείο 47χρονος – Έπεσε από τον πρώτο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στο Νοσοκομείο 47χρονος – Έπεσε από τον πρώτο όροφο

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας Νοσηλεύεται 47χρονος από την Ρουμανία, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (07/12), έπεσε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του καθώς προσπαθούσε να μπει από το παράθυρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας ο 47χρονος προσπαθούσε να ανέβει στον πρώτο όροφο του σπιτιού που διαμένει και φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τριών μέτρων.

Αμέσως μετά ο 47χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα πρώτων βοηθειών Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε πως υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς όπως κάταγμα λεκάνης, κάταγμα στέρνου και κάταγμα οσφυϊκής μοίρας.

Η κατάσταση της υγειάς του θεωρείται σοβαρή και νοσηλεύεται στο ορθοπεδικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE