Πουρσαϊτίδης: «Για εμένα ήταν σοκ – Δεν μπορώ να σχολιάσω για την κόκκινη, όποιος κατάλαβε – κατάλαβε»

Πουρσαϊτίδης: «Για εμένα ήταν σοκ – Δεν μπορώ να σχολιάσω για την κόκκινη, όποιος κατάλαβε – κατάλαβε»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Πουρσαϊτίδη, μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφο.

Αναλυτικά: 

«Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου ήταν πολύ κακή. Δεν είχαμε καθόλου αυτοπεποίθηση. Ότι κάναμε το ξεχάσαμε. Δεν είχαμε τακτική. Για έμενα ήταν σοκ. Πρώτη φορά είδα την ομάδα μου να συμπεριφέρεται έτσι. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο β’ μέρος, ωστόσο ήρθε η κόκκινη και μας επηρέασε. Δεν μπορώ να σχολιάσω πάνω σε αυτό. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Στο β’ ημίχρονο πήραμε αυτοπεποίθηση, οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη εμφάνιση. Πήραμε αυτοπεποίθηση και παίξαμε καλύτερα. Συγχαρητήρια στην Πάφο».

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχουν χρήματα για μετεγγραφές, αυτή είναι η ενημέρωση από την διοίκηση. Μόνο αν αποδεσμευτούν και γλιτώσουμε κάποια χρήματα, μόνο τότε. Είναι δύσκολο να γίνουν μετεγγραφές».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.