Σκύλος άναψε το φούρνο μικροκυμάτων και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Σκύλος  άναψε το φούρνο μικροκυμάτων και έβαλε φωτιά  στο σπίτι

Εμπρηστής κατά... λάθος έγινε ένας σκύλος στο Έσεξ της Αγγλίας όταν άναψε τον φούρνο μικροκυμάτων, προκαλώντας φωτιά στο σπίτι της οικογένειας.

Το χάσκι ήταν μόνο στο σπίτι το απόγευμα της Δευτέρας 2/12, όταν κατά λάθος ενεργοποίησε τον φούρνο, ο οποίος περιείχε ένα πακέτο με κουλούρια με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την ώρα του ατυχήματος έλειπε στη δουλειά, ωστόσο είδε τον καπνό στην κουζίνα, μέσα από μια εφαρμογή που είχε κατεβάσει και η οποία του επιτρέπει να βλέπει το εσωτερικό του σπιτιού του από το κινητό.

Αμέσως κάλεσε την πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο έγκαιρα με αποτέλεσμα να προλάβει τα χειρότερα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE