Ατομική βόμβα το σπίτι του 32χρονου στα Κ. Πολεμίδια- Πάνω από 100 χιλιάδες κροτίδες - Συνεχίζεται η καταμέτρηση

Ατομική βόμβα το σπίτι του 32χρονου στα Κ. Πολεμίδια- Πάνω από 100 χιλιάδες κροτίδες - Συνεχίζεται η καταμέτρηση

Από το πρωί συνεχίζεται η καταμέτρηση των κροτίδων που εντοπίστηκαν χθες σε εγκαταλελειμμένη οικία στα Κάτω Πολεμίδια, ενώ ο μέχρι στιγμής αριθμός τους έχει ξεπεράσει τις 100 χιλιάδες.

 Η αστυνομία διερευνά πληροφορίες πως ο 32χρονος που συνελήφθηκε έχει πουλήσει αριθμό κροτίδων στην κυπριακή αγορά, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Όπως δήλωσε στο απόγευμα στη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η ποσότητα κροτίδων που εντοπίστηκε είναι από τις μεγαλύτερες που έχει κατασχέσει τα τελευταία χρόνια η αστυνομία, ενώ τεράστιος εκτιμάται ότι θα ήταν ο κίνδυνος που θα διέτρεχαν οι περίοικοι εάν σημειωνόταν κάποιο ατύχημα.

Για τη μεταφορά των κροτίδων, καθώς και των υπόλοιπων ανευρεθέντων (εκτοξευτές πυροτεχνημάτων, καπνογόνα, φωτεινά σήματα χειρός και χειροφωτοβολίδες αλεξιπτώτου), η αστυνομία επιστράτευσε φορτηγό όχημα και εμπορευματοκιβώτιο.

Ο κ. Σωτηριάδης ανέφερε πως ο 32χρονος, που τέθηκε σήμερα υπό 6ήμερη κράτηση, ανακρίνεται και γίνεται προσπάθεια να εξασφαλιστούν τα στοιχεία συνεργατών του, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει πωληθεί σε άτομα αριθμός κροτίδων που θα προωθηθούν στην αγορά ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE