Δεύτερη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί του Ισραήλ!

Δεύτερη νίκη της Εθνικής Ανδρών επί του Ισραήλ!

Δεύτερη φιλική νίκη της Εθνικής Ανδρών Futsal επί του Ισραήλ στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Μετά από συναρπαστικό αγώνα η Κύπρος επικράτησε απόψε με 3-2.

Ο Παναγιώτης Σκαρπάρης στο 5′ και 26′ σκόραρε για την Εθνική μας, μείωσε στο 29ο λεπτό το Ισραήλ.

Στο 33ο λεπτό ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής πέτυχε το 3-1, μείωσε το Ισραήλ σε 3-2 στο 36ο λεπτό και δημιούργησε νέα δεδομένα στα τελευταία στάδια του αγώνα και κυνήγησε με πάθος την ισοφάριση.

Στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι που απέκρουσε ο Οδυσσέας Οδυσσέως.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις μας.

Κύπρος: Οδυσσέως, Φιλίππου, Ιωάννου, Κουλουμπρής, Περέϊρα (αρχική πεντάδα), Σκαμπύλης, Αλεξίου, Χατζηγεωργίου, Ομήρου, Λακούφης, Κάντζο, Σκαρπάρης, Λουκά, Ζαντής.

Στο φιλικό της Τετάρτης η Κύπρος νίκησε το Ισραήλ με 3-1.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE