Νέα πρόκληση Ερντογάν: «Όσοι έχουν κρυφά κίνητρα, όπως ακριβώς έκαναν πριν από έναν αιώνα, συνεχίζουν να επιδιώκουν ύπουλα σχέδια»
Έμμεση αλλά σαφή συνέχεια στην ένταση έδωσε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος , Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, της σύλληψης του 23χρονου προηγήθηκε έρευνα στις 27 Νοεμβρίου του 2019 το απόγευμα με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΟΠΕ Πάφου στο διαμέρισμα όπου διαμένει στην Πάφο, όπου μεταξύ άλλων εγγράφων, εντοπίστηκαν επτά δελτία ταυτότητας με τη φωτογραφία του 23χρονου αλλά με διαφορετικά ονόματα.
Ο 23χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε αρχικά υπό επταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων η οποία ανανεώθηκε σήμερα για άλλες πέντε μέρες.
Για την υπόθεση η Αστυνομία Πάφου αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο. Συγκεκριμένα ο 23χρονος που κατάγεται από την Ρουμανία,ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και κατονόμασε ως συνεργό του ομοεθνή του ο οποίος καταζητείται.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις