Απαντά ο ΚΟΑ μετά τις συλλήψεις για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Από ποιον γίνεται η ταυτοποίηση

Απαντά ο ΚΟΑ μετά τις συλλήψεις για το Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Από ποιον γίνεται η ταυτοποίηση

Ο ΚΟΑ με μια σύντομη ανακοίνωση ενημερώνει πως η ταυτοποίηση γίνεται από εξοσιοδοτημένο λειτουργό του οργανισμού και μετά από αίτημα της Αστυνομίας.

Μετά και τον ντόρο που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες με την ταυτοποίηση και σύλληψη οπαδών για τα όσα έγιναν στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ο ΚΟΑ τοποθετήθηκε.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση ΚΟΑ

Σχετικά με ερωτήματα που τέθηκαν τις τελευταίες μέρες αναφορικά με το θέμα της ταυτοποίησης φιλάθλων, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διευκρινίζει ότι η ταυτοποίηση γίνεται από εξουσιοδοτημένο λειτουργό του Οργανισμού, μετά από αίτημα της Αστυνομίας και προμήθεια των απαραίτητων στοιχείων με βάση την ενδεδειγμένη διαδικασία.

ΚΑΡΤΑ: Ενοχλημένη με Αστυνομία η Ομόνοια – Αχρείαστη λέει ο ΑΠΟΕΛ / Μιλάει για αύξηση στα εισιτήρια ο Υπουργός

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ / Δικηγόρος των δύο συλληφθέντων: «Έχουν κάνει λάθος συλλήψεις-Είναι τραγικό…»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.