Έβγαλε την… υποχρέωση με τριάρα η Λαμία και πέρασε στους «16» του κυπέλλου

Έβγαλε την… υποχρέωση με τριάρα η Λαμία και πέρασε στους «16» του κυπέλλου

Με πρωταγωνιστή τον Βασιλόγιαννη που πέτυχε δύο τέρματα η Λαμία επικράτησε και εντός έδρας με 3-0 του Αιολικού και προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση είχε την κατοχή και στο 13′ άνοιξε το σκορ.
Μετά από σέντρα του Βασιλόγιαννη ο Βλαχομήτρος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0.

Τρία λεπτά μετά ο δημιουργός του πρώτου γκολ σκόραρε με πολύ ωραίο σουτ για το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους μάλιστα να έχουν και δύο δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία συνέχισε να έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και στο 65′ ο Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι αλλά, ο Σφύρλας απέκρουσε το πέναλτι του Σάλιακα.

Οι γηπεδούχοι στο 69′ πέτυχαν και τρίτο τέρμα ξανά με τον Βασιλόγιαννη με το 3-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιητή και η Λαμία πήρε εύκολη πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπάχανακ, Λούκας Ράμος, Αλ. Καραγιάννης, Ανάκογλου, Βλαχόμητρος

Αοιλικός: Σφύρλας, Αντωνάκας, Καλαφάτης, Σουμάχ, Μπάρκας, Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης, Αλαγιάννης, Παλαμουτσής, Καλαμποκάς.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE