ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» των Αρχών σε υποστατικά- Μαζικές συλλήψεις

ΛΑΡΝΑΚΑ: «Ντου» των Αρχών σε υποστατικά- Μαζικές συλλήψεις

Συντονισμένη επιχείρηση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης σε συνεργασία με μέλη της ΜΜΑΔ και του Γραφείου Επιθεωρήσεως και Εργασίας, με στόχο την πάταξη του φαινομένου της παράνομης εργοδότησης και της παράνομης παραμονής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5/12.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εργοτάξιο σε υπό ανέγερση οικοδομή στην επαρχία Λάρνακας, μεταξύ των ωρών 8π.μ. - 3μ.μ., έγινε έλεγχος σε 13 εργοδότες, 15 ευρωπαίους πολίτες, 20 ελληνοκύπριους και 67 υπηκόους τρίτων χωρών, όπου συνελήφθησαν 25 υπήκοοι τρίτων χωρών και καταγγέλθηκαν τέσσερις εργοδότες για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν σε Αστυνομικό Σταθμό και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Επίσης, τα μέλη του Γραφείου Επιθεωρήσεως και Εργασίας εξέδωσαν εξώδικα για το αδίκημα της αδήλωτης εργασίας.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λάρνακας και η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE