Οι συμβουλές της Αντρεας Κυριάκου στην Μαρία Κορτζιά

Οι συμβουλές της Αντρεας Κυριάκου στην Μαρία Κορτζιά

DATA[

Αγωνία για τη μέρα του γάμου έχει η Μαρία Κορτζιά , η οποία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πιέρο Σωτηρίου στις 28 Δεκεμβρίου.

Σε συνέντευξη που πραγματοποίησε με την Άντρεα Κυριάκου στο περιοδικό Beautiful People και στον δημοσιογράφο, Νικόλα Φωτίου, η Μαρία Κορτζιά  αποκάλυψε τι συμβουλές της έχει δώσει για τον γάμο της καθώς η Αντρεα εχει ηδη παντρευτεί.

“Έχουμε συζητήσει αρκετές φορές για τον γάμο. Μοιράζεται μαζί μου διάφορες εμπειρίες από τη δική της ευτυχισμένη αυτή ημέρα. Ήταν και η Άντρεα, θυμάμαι, πολύ χαλαρή, περισσότερο και από εμένα, Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου δίνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορτζιά.

Εμείς ευχόμαστε ολα να πάνε οπως τα ονειρεύεται!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.