Προσγείωσε την Τότεναμ και πίκρανε τον Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ

Προσγείωσε την Τότεναμ και πίκρανε τον Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τα… παλιά, επικράτησε 2-1 της Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» και κέρασε πίκρα τον πρώην προπονητή της, Ζοσέ Μουρίνιο. 

Πίκρανε τον πρώην και χαμογέλασε ξανά!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα την Τότεναμ και να γεμίσει απογοήτευση τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ήλπιζε σε εκδίκηση από την προηγούμενη ομάδα του.

Με πολύ πειστική εμφάνιση, οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 των spurs στο «Ολντ Τράφορντ» και επανήλθαν στις νίκες μετά από 2 σερί ισοπαλίες, ενόσω υποχρέωσαν τον Πορτογάλο στην πρώτη ήττα του στον πάγκο των Λονδρέζων.

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Ράσφορντ, που σημείωσε δύο τέρματα: στο 6’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ, το οποίο δεν κατάφερε να διώξει ο Γκατσανίγκα, ενώ στο 49’ διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του με πέναλτι.

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ η Τότεναμ ισοφάρισε στο 39’ με τον Άλι, αλλά είχε ελάχιστες καλές στιγμές.

Από ‘κει και πέρα, η «Ευρωπαία» Γουλβς επιβλήθηκε 2-0 της Γουέστ Χαμ στο «Μολινό». Ντεντόνκερ (23’) και Κουτρόνε (86’) τα δύο γκολ της ομάδας του Νούνο, που διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 10 αγώνες πρωταθλήματος (5-5-0)!

Τέλος, στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον επικράτησε 2-1 της Νόριτς και πανηγύρισε τη 2η σερί νίκη της. Ο φορμαρισμένος Ινγκς άνοιξε το σκορ (22’), ενώ ο Μπέρτραντ έγραψε το 2-0 στο 43’. Το μόνο που κατάφεραν τα «καναρίνια» ήταν να μειώσουν με τον μόνιμο σκόρερ τους, Πούκι, στο 65’.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τρίτη (3/12)

Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 1-0
(76′ Σλουπ)

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Σίτι 1-4
(89′ Μπρέιντι – 24′, 50′ Ζεσούς, 68′ Ρόδρι, 87′ Μαχρέζ)

Τετάρτη (4/12)

Λέστερ-Γουότφορντ 2-0
(55′ πεν. Βάρντι, 95′ Μάντισον)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ 2-1
(6′, 49′ πεν. Ράσφορντ – 39′ Άλι)

Γουλβς-Γουεστ Χαμ 2-0
(23′ Ντεντόνκερ, 86′ Κουτρόνε)

Τσέλσι-Άστον Βίλα 2-1
(24′ Έιμπραχαμ, 48′ Μάουντ – 41′ Τρεζεγκέ)

Σαουθάμπτον-Νόριτς 2-1
(22′ Ινγκς, 43′ Μπέρτραντ – 65′ Πούκι)

Λίβερπουλ-Έβερτον (22:15)

Πέμπτη (5/12)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (21:30)

Άρσεναλ-Μπράιτον (22:15)

Το πρόγραμμα της επόμενης (16ης) αγωνιστικής:

Σάββατο (7/12)

Έβερτον-Τσέλσι (14:30)
Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ (17:00)
Τότεναμ-Μπέρνλι (17:00)
Γουότφορντ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Κυριακή (8/12)

Άστον Βίλα-Λέστερ (16:00)
Νιούκαστλ-Σαουθάμπτον (16:00)
Νόριτς-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (16:00)
Μπράιτον-Γουλβς (18:30)

Δευτέρα (9/12)

Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (22:00)

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE