Τα δεδομένα με Ντε Βινσέντι

Τα δεδομένα με Ντε Βινσέντι

Η απογευματινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό γύρω από τη συμμετοχή του Ντε Βινσέντι στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός είχε πάρει άδεια και πήγε στην πατρίδα του και με την επιστροφή του δεν μπόρεσε ακόμα να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης. Έχει κάποιες μικροενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να ανεβάσει στροφές και στη σημερινή προπόνηση θα δοκιμάσει να μπει κανονικά με την ομάδα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι ανησυχητικό όμως λόγω του ότι έχασε σημαντικό μέρος των προπονήσεων, τίθεται σε αμφιβολία η συμμετοχή του στην ενδεκάδα. Αν πάντως προπονηθεί σήμερα έχει καλές πιθανότητες να αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές του Τόρστεν Φινκ.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.