Οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές έκαναν εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Οι κρατούμενοι στις Κεντρικές Φυλακές έκαναν εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ

Ποσό ύψους €583, το οποίο προσέφεραν οι κρατούμενοι με δική τους πρωτοβουλία από τα ημερομίσθια τους, αλλά και τους προσωπικούς λογαριασμούς, παρέδωσε σήμερα η Διευθύντρια του Τμήματος Φυλακών Άννας Αριστοτέλους στην Πρόεδρο του ΠΑΣΥΚΑΦ Άννα Αχιλλεούδη, στο πλαίσιο του παγκύπριου εράνου «Μαζί στη Ζωή» του ΠΑΣΥΚΑΦ, σε συνάντηση που είχαν στο Τμήμα Φυλακών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Φυλακών, «στα πλαίσια της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς, η Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών προσέφερε το ποσό των €583, ποσό που οι κρατούμενοι με δική τους πρωτοβουλία, αποφάσισαν και φέτος να προσφέρουν από τα ημερομίσθια τους από την εργασία τους, αλλά και ποσό χρημάτων από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς για ενίσχυση του τεράστιου και σημαντικού έργου που επιτελεί ο ΠΑΣΥΚΑΦ για τη στήριξη των πασχόντων συνανθρώπων μας».
 
«Η καλλιέργεια αξιών και η ανάπτυξη στάσεων ζωής με σκοπό την προσωπική ανάπτυξη του κάθε κρατούμενου ξεχωριστά αλλά και συλλογικά, εντάσσεται στους πρωταρχικούς στόχους της Διεύθυνσης του Τμήματος Φυλακών, η οποία συγχαίρει τους κρατούμενους για την πρόοδο τους, τις αρχές και τις αξίες τους», προστίθεται.

Από KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE