Γυναίκα πέρασε μέσα από την τζαμαρία της πόρτας επειδή δεν κατάλαβε πως ήταν κλειστή -VIDEO

Γυναίκα πέρασε μέσα από την τζαμαρία της πόρτας επειδή δεν κατάλαβε πως ήταν κλειστή -VIDEO

Η γυναίκα έσπασε τα τζάμια στην προσπάθειά της να μπει στο γραφείο επειδή νόμιζε πως η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Μια υπάλληλος βιαζόταν να μπει στο γραφείο της και νομίζοντας πως η πόρτα ήταν ανοιχτή έπεσε με ταχύτητα πάνω στην τζαμαρία με αποτέλεσμα να την σπάσει και να βρεθεί στο πάτωμα.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα, στις 7 το πρωί και η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την γυναίκα να περνάει κυριολεκτικά μέσα από τα τζάμια.

Όπως έγινε γνωστό στην συνέχεια, δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς είχε μόνο μικρές γρατσουνιές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Μάλιστα μετά το συμβάν η κάμερα δείχνει την γυναίκα να κρατάει το κεφάλι της λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Το όνομα της δεν έχει γίνει γνωστό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE