Ο Ναδάλ και η χειρότερη περίοδος

Ο Ναδάλ και η χειρότερη περίοδος

Την χειρότερη ίσως περίοδο της ζωής του διανύει ο Ραφα Ναδαλ ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική με άδεια χέρια και αυτό που φαίνεται είναι πως θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών

Σε λίγες μέρες, βέβαια, μπορεί να βρει τη χαμένη αυτοπεποίθησή του, καθώς ξεκινάει η αγαπημένη του περίοδος! Το τουρ, δηλαδή, μεταφέρεται στο χώμα της Ευρώπης!

Εκεί όπου ο Ράφα είναι ο βασιλιάς και καλείται να αποδείξει ότι η περσινή σεζόν ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Κακή για τα δικά του δεδομένα φυσικά, αφού ένας Grand Slam τίτλος (Παρίσι) και ένας τίτλος Masters στην Μαδριτη  για οποιονδήποτε άλλον τενίστα θα ήταν ανεπανάληπτη επιτυχία.

Για τον Ναδαλ όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι .

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE